Chelsea mot Everton vurdering av spillerne
3 mins read

Chelsea mot Everton vurdering av spillerne

Cole Palmer scoret fire mål og sørget for at Haaland fotballdrakt er i nærheten av topp seks i Premier League etter en imponerende 6-0-seier over Everton på mandag.Den engelske landslagsspilleren har vært et lyspunkt i en ellers skuffende sesong for de blåblå, og han er nå på nivå med Manchester City-spissen Erling Haaland på 20 Premier League-mål i kampen om Gullstøvelen.Palmer avgjorde kampen da han fullførte sitt hattrick etter en halvtime, før Nicolas Jackson også scoret før pause.
Et straffespark fra Palmer og Alfie Gilchrists første mål for barndomsklubben avsluttet målscoringen i andre omgang.Til tross for åtte kamper uten tap i Premier League ligger Chelsea fortsatt på niendeplass, men er nå bare tre poeng bak Newcastle på sjetteplass med en kamp mindre spilt.Og det er Palmer som fortsetter å stjele overskriftene. “Han gjør det fantastisk, han gjør det veldig bra, og han har tilpasset seg. Han har hatt en fantastisk innvirkning på laget fra dag én, sier Chelsea-manager Mauricio Pochettino. “Jeg er så glad på hans og lagets vegne.”Vi har spilt noen gode kamper, men i dag er jeg fornøyd med prestasjonen, og vi startet kampen veldig bra. Vi viste en annen tilnærming mot Sheffield United, og vi har snakket om at vi har forbedret oss på ulike områder – i dag var den perfekte kampen.”
Det eneste negative var en krangel mellom manchester city fotballdrakt-spillerne om hvem som skulle ta straffen før Palmers fjerde mål.Både Noni Madueke og Jackson forsøkte å ta over straffesparket før de ble tvunget bort av kaptein Conor Gallagher og Palmer.”Det er synd, sier Pochettino. “Det er en prosess for et ungt lag som trenger å lære mye. Jeg snakket om dette med spilleren etter kampen. Det er siste gang jeg ønsker å se noe slikt. Jeg vil be fansen om unnskyldning.”Vi må være tydelige neste gang det skjer. De må lære og være profesjonelle. Vi må fokusere på kollektivet. De visste at det var Cole som tok ballen. Det er et tydelig eksempel på at det er en prosess vi fortsatt må lære.”Det demoraliserende tapet gjør at Everton fortsatt ligger to poeng over nedrykksstreken.
“Det blir en lang debrief, sier forsvarsspilleren James Tarkowski på spørsmål om hva som gikk galt. “Vi underpresterte, og jeg har aldri følt meg så flau som i dag.”Det viser hvor vi står i dag, og vi kan bare beklage overfor fansen som støttet oss. Det er spillernes ansvar. Det ligger ikke på manageren og staben. Ingen unnskyldninger fra vår side. Vi må skjerpe oss, for vi har noen viktige uker foran oss.”Vi slapp inn seks mål, og dere bør skamme dere.”Det har ikke noe med det tekniske å gjøre, folk blir slått og løpt av gårde, og det er vanskelig å oppsummere det. Jeg har hatt mørke tider her, men fansen støtter oss i neste kamp, så forhåpentligvis er de der for oss igjen.”Du kan se spillerkarakterene fra mandagens kamp i galleriet over. Trykk på pilene for å gå til neste bilde, eller sveip hvis du bruker en mobil enhet.

Leave a Reply