Klar väg för Bayern? Brighton hittar ny tränare
2 mins read

Klar väg för Bayern? Brighton hittar ny tränare

Goda nyheter för FC Bayern? ronaldinho tröja Enligt engelsk media har Premier League-klubben Brighton kommit till rätta med tränaren Roberto De Zerbis avgång i slutet av säsongen. Av denna anledning intensifierades klubbens egen sökning efter en tränare under det senaste landslagsuppehållet. Och klubben har enligt uppgift hittat vad den letade efter.
Som portalen “footballtransfers” rapporterade på måndagskvällen har Premier League-klubben Brighton redan hittat en konkret kandidat till positionen som nuvarande huvudtränare Roberto De Zerbi. Kandidaten i fråga sägs vara Russell Martin från Southampton FC.

Martin förväntas efterträda De Zerbi i The Seagulls när han lämnar klubben i sommar. Portalen skrev att det nu är “så gott som säkert” att den framgångsrike tränaren lämnar.

Kommer FC Bayern att få sin drömtränare för 14 miljoner euro?

Detta är särskilt goda nyheter för FC Bayern, där De Zerbi enligt uppgift står mycket högt upp på tränarens önskelista. 44-åringen har kopplats ihop med en flytt till de tyska rekordmästarna i flera veckor. Vissa medier har till och med rapporterat att han är favorit hos Münchens ledning efter avvisningen av Xabi Alonso.

En flytt till Isar skulle underlättas av en utträdesklausul som är förankrad i De Zerbis kontrakt. Denna sägs ligga på cirka 14 miljoner euro.

Men vägen är ännu inte helt klar för FC Bayern, Billiga Fotbollströjor eftersom italienaren fortfarande också handlas med andra toppklubbar. Liverpool FC, FC Barcelona och Manchester United har nyligen nämnts vid namn.

Liverpool omorienterar sig, Barca har inga pengar

En positiv nyhet för München: Liverpool FC sägs ha dragit sig ur racet. De röda ryktas vara nära en överenskommelse med Ruben Amorim från Sporting i Lissabon.

I FC Barcelona tvivlar man dock på att affären kan genomföras eftersom det helt enkelt inte finns några pengar att betala De Zerbis övergångssumma.

Leave a Reply