Pep Guardiola ærgrer sig over Man Citys planlægning
4 mins read

Pep Guardiola ærgrer sig over Man Citys planlægning

Pep Guardiola har kritiseret planlægningen af landskampspausen i marts og sit holds FA Cup-semifinale, bayern münchen trøje børn han har indstillet sig på at kæmpe en tabt kamp.Kyle Walker og John Stones pådrog sig skader i England, som har udelukket dem fra søndagens vigtige kamp mod titelrivalerne fra Arsenal og potentielt flere Premier League-kampe mod Aston Villa og Crystal Palace.Returopgøret i Champions League-kvartfinalen mod Real Madrid bliver Citys fjerde kamp på 10 dage, og Guardiola er også irriteret over at være tvunget til at spille en FA Cup-semifinale mod Chelsea kun tre dage efter returopgøret på Etihad Stadium.Adspurgt om timingen af landskampspausen i marts skulle genovervejes, sagde Guardiola: “Selvfølgelig, men de vil ikke genoverveje det. UEFA har sin egen forretning, tv-selskaberne har deres egen forretning.”Vi spiller onsdag mod Madrid i returkampen her… Coventry, Manchester United, Chelsea, de er på ferie i en uge. Hvorfor skal vi spille lørdag? Hvorfor giver de os ikke en dag mere?

“Coventry spiller ikke Champions League, Chelsea spiller ikke Champions League eller Europa League, United gør det ikke. Tv-selskaberne betaler en masse penge, så vi spiller lørdag.”Vi tager til London for at spille mod Chelsea, men Chelsea kommer ikke her. Vi skal rejse i fem timer. Vi har spillet kvartfinaler [i Champions League] mange gange de seneste år, onsdag returopgør, og hver gang spiller vi lørdag. Hele tiden.”Vi er heldige, at vi spiller hjemme [denne gang], men vi har spillet i Dortmund, ankommer torsdag eftermiddag her, tager fredag et tog eller fly til London og spiller lørdag mod Liverpool eller Chelsea og alle de utrolige hold. Vi er udmattede.”Vi spiller mod Aston Villa kl. 8.15 [onsdag], vi spiller 12.30 på lørdag og tager til Madrid på tirsdag. Madrid har ni dage til at forberede sig til kampen. De spiller i denne weekend og ikke igen før vores kamp.”Hvis du spørger mig om kalenderen, giver jeg min mening. Glem alt om det. UEFA og FIFA har deres egne forretninger. Tv-stationerne har deres egen forretning, men jeg har min, og jeg forsvarer min klub.

“Min klub er virkelig hård; [spiller hver] tre dage, tre dage, tre dage. De andre klubber har ikke den situation. Kalenderen har altid været sådan hos os, vi har færre dage til at restituere, og vi gjorde det.”Guardiola bemærkede også, at Paris St Germain ikke har en Ligue 1-kamp mellem de to kampe i Champions League-kvartfinalen mod Barcelona, og han blev spurgt, hvorfor andre lande tilsyneladende giver deres klubber en sådan hjælp.”Jeg ved det ikke, og jeg har ikke engang tænkt mig at spørge, for de har deres egen forretning,” tilføjede han.”Jeg vil gerne have svaret på, hvorfor [vi spiller] hele tiden lørdag og ikke søndag, fordi en dag er en stor forskel på dette stadie med de skadede spillere, ophobningen af kampe og kampe.

“Det er heldigt, fordi vi er med i kampen bellingham trøje , men når jeg ser lørdag, siger jeg hvorfor? Jeg ville elske at vide det, men det gør jeg ikke. Det er hele tiden det samme, og det kommer ikke til at ændre sig.”City er på jagt efter det fjerde Premier League-mesterskab i træk, og Guardiola indrømmer, at søndagens kamp er vigtig, da hans hold kun har et enkelt point op til Arsenal og Liverpool med 10 kampe tilbage.”For at vinde Premier League skal man vinde næsten alle kampe, vil jeg sige,” sagde Guardiola. “Jeg tror ikke, at Arsenal og Liverpool kommer til at tabe mange point.”Den erfaring, Liverpool har i denne situation, kvaliteten af Arsenal, der har vundet jeg ved ikke hvor mange kampe i træk og scoret mange mål…. Det er derfor, at i morgen er finalen, absolut. Vi spiller en finale.”

Leave a Reply